COMENTARI D´UNA PEL•LÍCULA Mr. Link: l’origen perdut

La pel·lícula és sobre una criatura meitat humana meitat bèstia que, amb l´ajuda del investigador Sir Lionel Frost, fa una expedició per  trobar als de la seua espècie: els yetis. Però després d´una llarga aventura, Mr. Link (la bèstia humana),  no és acceptat per aquelles criatures de la neu.

És una pel·lícula de aventures. A mi em pareix que Sir Lionel es centra molt en el que els altres pensen d´ell. En canvi, Adelina Quincena (antiga amant del Sir Lionel), és molt àgil i no li interessen els comentaris dels altres sobre ella.

M ‘agradat quan els yetis tiren a Sir Lionel, a Mr. Link i a Adelina al fons d’ un pou (sense aigua). És molt divertida l´escena.

 

 

 

 

 

He vist més pel·lícules de la mateixa temàtica, en la qual el protagonista és també d´ un altra espècie, com per exemple: “Big foot”

El que m´agrada d´aquesta pel·lícula és que està rodada en stop motion. És una tècnica cinematogràfica que dona “vida” als objectes estàtics, fotografiant-los i movent-los

una miqueta en cada foto. Quan tu poses les fotos a la velocitat de 24 fotos per segon, semblarà que l´objecte s´està movent. M’ha impressionat que tota la pel·lícula està feta amb aquesta tècnica.

Ariana G.