La carxofa a través del temps sempre ha sigut un aliment molt apreciat. També se li coneix com Cynara.
Ara vos parlaré de cinc beneficis de les carxofes:
- Té propietats digestives que serveixen per tractar malalties com el reuma i els problemes de càlculs en la vesícula biliar.
- Ajuda a reduir els triglicèrids a la sang, la qual cosa és ideal per combatre el nostre colesterol dolent i augmentar el HDL (colesterol bo).
- Col·labora amb la regulació de l’estrenyiment i la diarrea.
- Ajuda a alleujar l’acidesa de l’estómac, eliminant també dolors intestinals i molèsties.
- Gràcies als seus beneficis per a reduir el colesterol, les carxofes són unes aliades magnífiques per millorar els problemes d’aterosclerosi i tensió alta.
Jo aconsellaria menjar les carxofes en forma de: te, bullit, paella o fregides. És recomanable menjar-les abans d’anar a dormir i unes 3 o 4 vegades a la setmana.
Abel C.