CINC BENEFICIS DE LES CARXOFES

La carxofa a través del temps sempre ha sigut un aliment molt apreciat. També se li coneix com Cynara.

Ara vos parlaré de cinc beneficis de les carxofes:

  • Té propietats digestives que serveixen per tractar malalties com el reuma i els problemes de càlculs en la vesícula biliar.
  • Ajuda a reduir els triglicèrids a la sang, la qual cosa és ideal per combatre el nostre colesterol dolent i augmentar el HDL (colesterol bo).
  • Col·labora amb la regulació de l’estrenyiment i la diarrea.
  • Ajuda a alleujar l’acidesa de l’estómac, eliminant també dolors intestinals i molèsties.
  • Gràcies als seus beneficis per a reduir el colesterol, les carxofes són unes aliades magnífiques per millorar els problemes d’aterosclerosi i tensió alta.

 

Jo aconsellaria menjar les carxofes en forma de: te, bullit, paella o fregides. És recomanable menjar-les abans d’anar a dormir i unes 3 o 4 vegades a la setmana.

Abel C.