SHERLOCK HOLMES I ELS PLÀNOLS DEL BRUCE-PARTINGTON

El llibre que m’he llegit aquest trimestre s’anomena Sherlock Holmes i els plànols del Bruce-Partington.

El llibre tracta d’un robatori d’uns plànols d’un submarí molt importants. Tot comença la tercera setmana de Novembre de 1895 a Londres. No feia molt de temps entre dies amb una espessa boira groga. Quan de sobte, arriba un telegrama per a Sherlock Holmes del seu germà on li deia que li tenia que vore a Cadogan West.

El motiu pel que li volia vore era perquè havien desaparegut els plànols més importants del submarí Bruce-Partington.

El responsable del robatori pareix Arthur Cadogan West, un jove de 27 anys amb falta de diners que va aparèixer mort a les vis del tren amb set dels plànols del submarí, però encara faltaven els tres més importants.

Gràcies a la intervenció de la futura dona de Arthur Cadogan West i la intel·ligència de Holmes, van poder averiguar el cas.

La part que més m’ha agradat del llibre va ser quan, al final, es va averiguar qui era el culpable perquè va ser tot intriga i em va agradar molt. La part que menys m’ha agradat va ser quan deien que moria algú perquè no m’agraden molt les morts.

El llibre m’ha agradat molt perquè té molta intriga i molta aventura, misteri, perquè a mi m’agrada molt tot això.

El que s’extrau del llibre es que passe el que passe es pot extraure molt al final.

 

Celia 6è de primària