ZOOLOGICS: PROTECCIÓ ANIMAL O INTERESOS PELS DINERS?

 

 

 

 

 

 

 

Encara als nostres dies existeixen dos tipus de zoos. Els que captiven animals per a salvar espècies i els que tenen interessos comercials. Amb aquest text es vol informar sobre el maltractament dels animals en captiveri, que encara que no ho semble, és un tema pel qual la gent està deixant de visitar els zoos.

Per començar, hem de saber que hi ha alguns zoos que només tenen animals en perill d’extinció per a salvar les espècies i per a que els humans els investiguen i així poder ajudar-los a superar malalties. Aquests són el que a mi em pareixen apropiats. En segon lloc, els animals als zoos estan fora de perill de depredadors o caçadors furtius de la zona que podrien posar en perill a l’espècie fins a quedar-nos sense aquesta.

Tot seguit, no podem oblidar que sempre que no siga necessari, els animals estan molt millor al seu hàbit al natural, ja que estan lliures. També, tots sabem que són molts xiquets els que visiten els zoos i els que només coneixen els seus animals en continuïtat, i no em pareix bé que siga això el que ells veuen. Si els animals tinguen espai per a córrer, seria bó per a aquests i per a que la gent i els científics puguen vore les diferents espècies d’una forma més pareguda a la seua vida natural.

Per acabar, vaig a dir que els zoos es poden millorar per a que l’estància del client siga més agradable ja que alguns animals no tenen quasi espai. En canvi, altres zoos ajuden molt a la natura salvant espècies animals i crec que eixa és una acció molt important i solidària.

Aitana, 6è de primària.